marți, 5 aprilie 2011

fotograful din Rotterdam

he he....celebra zi de 5 aprilie 2011 ....simulare la română...uşor ! adică, normal că este uşor după ce am făcut vreo 60 de teste....exerciţile au fost uşoare, şi compunerileeee...şi compunerile !....cea de la primul subiect mi-a luat mai mult timp pentru că era de explicat mesajul textului...pe cea de la subiectul al doilea, în care trebuia să prezint o întâmplare petrecută în Rotterdam, am făcut-o în 5 minute....ideea compunerii era că unii mă confundaseră cu un fotograf...şi la sfârşit băgai o chestie de genul : "mi-ar surâde să-mi încerc norocul ca fotograf, dar nu renunţ prea uşor la jurnalism "...filosoful din mine - tot la primele iubiri rămâne! :))
ce mă enervează pe mine este că ne pun să argumentăm un text în doar 10-15 rânduri...fuck !...eu n-am loc...după ce că scriu destul de mare, dar oricum nu contează asta, că dacă mă străduiesc pot să scriu şi mic...deci eu nu am loc !!! mie îmi place să vorbesc mult, vorbitul e hobby-ul meu, dar asta nu înseamnă că vorbesc mult, prost şi fără rost...îmi plac dezbaterile....şi când mă pune cineva să spun multe lucruri în câteva rânduri trebuie să mă chinuiesc ...ch !
după simularea asta începusem să visez...mă deconectasem de realitate...începusem să cânt, uimind-o şi pe profa de muzică pe care o găsi în clasă (deci o adooor !!!) cu voinţa mea de neclintit, nu-mi mai păsa de nimic şi voiam Pepsi...ooo, dragul meu suc, cât te iubeeeesc !
plecasem la magazin cu Ţâsu şi Georgi şi cântam....eram de nerecunoscut...mă întreabă Ţâsu : dar ce ai? de ce eşti aşa fericită?" ...îi răspund simplu : " mă bucur până vine nota!" .

aseară ...în cameră la Dreea erau peste tot cărţi înşirate...intră mama ei şi o întreabă : "ce e cu cărţile astea înşirate pe aici în halul ăsta ?" Dreea : "învăţ!" mama : " de ce ?" Dreea : "pentru că mâine Roxy are simulare!" ....prietenul la nevoie se cunoaşte :)):)) săru`mâna, Dreea!

în altă ordine de idei...de o săptămână încerc să fac ca ăsta ...şi nu reuşesc ...partea cu "maptera" îmi iese puţin...dar cealaltă deloc...
http://www.youtube.com/watch?v=TfBhobwlXLw

Un comentariu:

Profesorul spunea...

Ce se scrie la testul de simulacru:
Decat mult si fara rost,
Mai bine putin si prost!
CETITORIUL