vineri, 20 septembrie 2013

cds'urile vieţii sau impresii după prima săptămână de şcoală

Se anunţă un an solicitant. Clar. Da, ăsta e cel mai bun cuvânt: solicitant.
Pentru că am profil de filologie, nu mai fac mate, fizică, biologie & chimie, ci doar o oră de ştiinţe.
Daaar, ca să fie înlocuite acele ore şi pentru ca profii să-şi facă numărul de ore, au apărut în orarul nostru CDS-urile. Adică ore Create la Decizia Şcolii.
Ceea ce e foarte aiurea e că avem oră normală de desen şi apoi CDS de desen şi nici o oră de muzică. Tipii ăştia care au gândit CDS-urile nu şi-au dat seama că n-o să ne folosească la nimic să învăţăm toate datele despre clădirile din România pe dinafară (şi nici nu vrea nimeni să devină arhitect) şi că ne trebuie în viaţă şi puţină cultură muzicală?
Mai avem CDS de geografie (niciodată nu mi-a plăcut materia asta), de sport (noooo, chiar nu ne ajungea o oră de sport pe săptămână), de istorie - asta mi se pare acceptabilă şi de română, unde o să studiem jurnalistică (gen cum să scriem reportaje, editoriale etc, cum să facem publicitate şi multe chestii interesante) - aici m-a nimerit bine de tot, facem cu o profă drăguţă şi cred că o să fie ora mea preferată.
În rest, e mişto că lunea începem la 8:30 şi vinerea la 9:30. Avem calculator, boxe, internet în clasă. Dacă intrii într-o pauză la noi te simţi ca în Diamond Club Craiova, mai ales că animatoarele (îl includ şi pe Chady aici) se mişcă bine bine bine :))
Clasa 11, sper să ne înţelegem bine! >:D<

Niciun comentariu: