sâmbătă, 6 aprilie 2019

Shazam: fiecare avem un super erou în noi

După o zi agitată, cu multe treburi și drumuri, să mergi la film cu prietenii este cea mai bună metodă de relaxare. Așa că iată-mă, în sala VIP a Inspire Cinema din cadrul Electroputere Mall, cu ochelarii pentru 3D pe nas și-o porție imensă de nachos, cum aștept să-nceapă Shazam.

Shazam, nume care se referă la calitățile celui mai curat suflet de pe pământ, după cum urmează: S – de la Solomon (înțelepciune) H – este Hercule (forță) A – Atlas (rezistență) Z – Zeus (putere) A – Ahile (curaj) M – Mercur (viteză).

Filmul îl are în centrul său pe Billy Batson, un adolescent în vârstă de 15 ani, care nu a avut noroc să aibă o familie iubitoare, în speță a fost părăsit de mamă, și au urmat o serie de familii unde acesta a fost dus în plasament. De fiecare dată a fugit de la familia unde era alocat, pentru că își căuta mama biologică.

Acum ajunge într-o familie unde mai sunt încă 4 copii adoptați, unul dintre ei fiind un mic geniu de care reușește să se apropie după ce printr-un portal și apoi mică minune devine supererou.

Își descoperă rând pe rând puterile de care dispune, ajută oameni, dar face și gafe. Devine foarte popular pe internet, iar lumea se raportează la el ca la un star.

Filmul Shazam este despre familie. Despre puterea noastră interioară de a trece peste orice, despre cum reușim să nu ne lăsăm doborâți de toate lucrurile grele ce vin în fața noastră. Uneori uităm cât de supereroi suntem fiecare dintre noi, iar filmul ăsta e menit să ne aducă aminte să prețuim mai mult fiecare clipă.

Vă îndemn să mergeți să-l vedeți, mai ales că la Inspire Cinema sunt cele mai bune condiții din oraș, iar personalul este mereu foarte amabil și are grijă ca toate lucrurile să se întâmple în cele mai bune condiții. 

Niciun comentariu: