duminică, 17 decembrie 2017

Secret Santa, delicii culinare și-un copil fericit

Pentru că
1. copil cuminte
2. colegi minunați
am organizat dimpreună cu Asociația Bloggerilor Olteni un nou blog meet. Ne-am întâlnit acolo unde se coace cea mai bună pizza din Craiova.

Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale mele sunt de la activități împreună cu grupul blogăresc. De data asta, fiindcă decembrie, fiindcă moși, cadouri, d-astea, am pus-o de-un Secret Santa. Cea mai bucuroasă am fost de cadoul meu consistent și trimit mulți pupici către cine mi l-a pregătit:
Gazdele noastre de la Pizza Il Forno ne-au cadorisit și ele: 5 feluri noi de mâncărică ce vor intra-n meniu odată cu intrarea în noul an.

 Paste Pollo Funghi - paste cu pui și ciuperci hribi : preferatele mele. Aș mânca cel puțin o porție pe zi. Papilele mele gustative mi-ar mulțumi.
Paste al Gamberetti - paste cu creveți și roșii cherry, stropite cu vin alb și usturoi : p-astea cred că mai degrabă și le-ar comanda un bărbat.
Pizza Happy Italy - noua vedetă a pizzeriei Il Forno, cu un mix de carne de vită cu condimente bine alese, salată iceberg, roșii cherry și un delicios sos de usturoi

Pizza Desert - una dintre netradiționale pizza din, cel puțin, Craiova, cu prune, scorțișoară și o cremă de brânză de vaci cu vanilie
Pizza Nutella - o pizza dulce care o veți găsi tot timpul în noul meniu Il Forno : prietenul meu mai face periodic mișto de mine de faptul că mănânc ciocolată cu pâine. Ei bine, pizza asta e exact ce trebuie. Repet: exaaaaact ce treeebuuuieeee. Niciodată nu e prea multă ciocolată. 

Personal aș apăsa pe butonul de repeat: o întâlnire absolut delicioasă, unde râsul și voia bună au fost personajele principale.

Niciun comentariu: