vineri, 29 decembrie 2017

Fericirea de la capătul degetelor sau cum să ai unghii perfecte

Manichiura este prima noastră carte de vizită. N-ai putea să ai o părere bună despre cineva cu negru sub unghii, dar nici o părere proastă despre cineva cu manichiura impecabilă.

Cumva mie-mi influențează și starea de spirit. Când mă trezesc dimineața și unghiuțele mele arată bine, parcă-mi încep ziua mai cu încredere.

Pentru că am din ce în ce mai multe activități care îmi mănâncă aproape tot timpul, prefer să nu-mi mai bat capul cu făcutul unghiilor acasă. Ca să nu mai spun ce nervi aveam când la o oră după ce-mi aplicam oja și spălam vasele deja se ciobea.

Așa că am optat pentru manichiura cu gel. Rezistă 3 săptămâni, chiar o lună. Pot să aleg orice model, formă, culoare, pentru că sunt sigură că mâinile Denisei creează la capătul degetelor mele fericirea.

Pentru cele mai pretențioase dintre voi, vreau să vă asigur că Denisa lucrează într-un mediu plăcut, curat, are o răbdare fantastică și este un partener de discuție formidabil. Este amuzantă și te ajută să te relaxezi, în timp ce ea muncește cu migală ca tu să ai cele mai minunate unghiuțe. Vă puteți face programări pe pagina ei de Facebook, aici:  https://www.facebook.com/Unghiu%C8%9Be-Denisa-Ciurlin-1226503897493825/?fref=ts.

”Unul dintre motivele pentru care m-am apucat de făcut unghiuțe este că-mi place să văd lucruri frumoase create de mine și purtate de alții. Îmi place să răspândesc frumosul și bunul gust. Mă împlinește sufletește și mă bucură să constat că fetele care-mi calcă pragul se mândresc cu unghiuțele făcute de mine. Lucrez cu drag, sunt o perfecționistă și jumătate și cred că succesul vine din faptul că fac lucrurile așa cum le fac și pentru mine. Îmi respect clientele și sunt fericită că întâlnesc persoane cu care să formez legături noi și chiar prietenii”, povestește Denisa Ciurlin.

Vă recomand cu drag să vă lăsați unghiile în grija ei. Iată ultima mea alegere, de care sunt foarte mulțumită:

Niciun comentariu: