joi, 2 februarie 2017

Resident Evil sau cum am făcut încă un pas în cunoașterea propriei persoane.

Am fost aseară la premiera filmului ”Resident Evil: The Final Chapter”, la Inspire Cinema, Cinema 3D Craiova. Prietenul cu care am mers m-a informat cum că există o întreagă gamă de jocuri video pe același principiu ca al filmului. Deși filmul face parte dintr-o serie, dar din care noi nu văzuserăm nicio parte.

Și tocmai asta este cel mai mare avantaj al seriei, zic eu: că poți să înțelegi filmul fără să vizionezi celelalte episoade. Iar The Final Chapter e tare. Nu e cel mai dintre cele mai, dar e beton.

Ideea este super. Atât de super, că mi-ar fi un pic ciudă că nu m-am gândit eu prima la ea :)) Niște bogații lumii hotărăsc să distrugă populația cu niște soldați clone creați de ei, în timp ce corpurile proprii sunt criogenizate. Aș vrea să fiu atât de bogată cândva.

Foarte surprinsă am fost de reacțiile mele de la începutul filmului. Mi-a fost atât de frică, încât mi-a stat popcornul în gât la propriu la apariția primului monstru. Care na, era cât pe ce să mă înghită. Căci 3D. La primele secvențe în care Alice snopea în bătaie creaturile ciudate tot întorceam capul. Apoi, ușor-ușor, m-am obișnuit. M-am bucurat să-l văd pe actorul William Levy făcând un rol bun, pe care sincer îl știam din telenovele :))

Vă recomand cu drag să mergeți la acest film, nu pot să zic că vă va lărgi orizonturile sau vă va porni câteva raționamente filozofice, dar cu siguranță vă lărgește imaginația. Iar grafica simplistă vă ajută să vă concentrați asupra ideii. Plus că amabilitatea personalului și condițiile oferite de Inspire Cinema sunt cele mai bune din oraș. Inspire Cinema reprezintă superlativul, ceea ce mă face să mă întorc cu drag de fiecare dată când vreau să mă relaxez după o zi stresantă sau când vreau să petrec o seară frumoasă cu prietenii. Mă bucur să constat că seriozitatea este punctul forte al întregii echipe, astfel încât cinefilii sunt răsfățați întru pasiunea lor.
 
Aici aveți trailerul, după care fuguța să vă luați bilete:

Niciun comentariu: