vineri, 25 aprilie 2014

cărţi de citit - 82

"nymphette_dark99" de Cristina Nemerovschi

Live fast, die young, bad girls do it well...
Sper că Nemerovschi va scrie o continuare. Că este prea mişto să n-aibă continuare. Şi, pula mea, coperta nu se potriveşte deloc.
"nymphette_dark99" este genul de carte care îţi dă un pumn în faţă să te trezească la realitate. Este o carte pe care nu poţi să o laşi din mână nici măcar ca să te duci la budă. O carte la care râzi, te întristezi, eşti dezamăgit, te enervezi, îţi vine să baţi pe cineva. Carte la care în timp ce citeşti simţi gustul berii, îţi miroase a tutun şi te exciţi, poate ajungi chiar şi să te masturbezi.
Ce mi s-a părut în neregulă a fost că personajul principal, Vicky - mă cam tem să-i spun Victoria, face toate chestiile şi i se întâmplă toate chestiile până la 13 ani şi 4 luni. Adică pula mea, este singurul lucru neverosimil din roman. Totul parcă este luat din viaţa de zi cu zi, înafară de asta. Nu vă zic subiectul cărţii că ar fi naşpa şi oricum toată lumea l-a povestit în recenzii.
Îmi e ruşine de câtă ipocrizie şi prostie (şi răutate) există în lume, mai ales în România. De cum se limitează oamenii.
Hai gata, nu mai staţi pe blogul meu să citiţi recenzia, citiţi "nymphette_dark99"...

3 comentarii:

sictir spunea...

"dependenta de arta":)) sugi fa pula de pizda proasta cu literatura ta de cacao. va credeti toate artiste acum

LaRoche spunea...

Bravo Roxx,chiar stii sa scrii.Si-o faci misto.
@sictir-de ce nu apesi tu pe alte butoane, daca tot te deranjeaza ce-a scris fata?S-ar putea sa te socheze, dar nu toti o ard pe manele- unora chiar le este necesar frumosul.

sictir spunea...

Dani, vigilenta internetului, ai sarit repede la concluzia ca o ard pe manele:)) eh pai cand ma satur de ascultat manele mai citesc ,literatura nu ciorne pentru adolescenti care isi urasc parintii. ai citit tu atat de mult incat sa faci diferenta dintre frumos si ce scrie nemeroschi?(da i-am scris intentionat numele gresit)