miercuri, 12 iunie 2013

mica (aproape inexistenta) mea experienţă cu televiziunea

Mi-ar plăcea să fiu moderator tv şi asta este cam aiurea, dacă luăm în considerare că privesc la tv foarte rar.
Am participat în mod direct o singură dată la o emisiune, deşi am fost invitată la mai multe - varianta 1: copil tembel care nu ştie să profite de orice şansă şi varianta 2: îmi permit luxul/aroganţa de a refuza.
28 septembrie 2012, vineri. Eram la şcoală şi m-a sunat Anca Pospai-Dindirică să-mi propună să mă duc la matinalul de luni dimineaţă. Am acceptat. Cornel Mihai Ungureanu şi Ionuţ Pătularu au fost ceilalţi invitaţi. Am intrat în direct nemachiată, că tipa de la machiaj era bolnavă şi nu m-am gândit să-mi iau de acasă cosmetice. Am vorbit despre cultură, tineri, şcoală; cei doi prezentatori au fost drăguţi. Nu m-am bâlbâit, n-am avut emoţii, a ieşit bine - din când în când mai trăgeam cu ochiul la ecranul din platou să mă văd :)). Elena a rămas în camera de regie (sau cum s-o numi) şi a fost fascinată de munca din spatele sticlei: îmi spunea întruna cât de mişto era cum zicea o tipă de acolo: "camera 2 pe Roxana!" şi celelalte comenzi. Probabil că n-am fost singura nebună care strigam prin curtea TVR-ului după Emil Rădinoiu "vecinu' Miticăăăă, cum îmi pun lavaliera?".
Altfel, au mai fost imagini cu mine la tv prin diverse reportaje de la simpozioane, întâlniri literare etc, numele meu s-a auzit în mai multe emisiuni, un exemplu ar fi emisiunea asta - de la minutul 43, sau am reuşit să interacţionez cu cei din emisiune, un exemplu ar fi emisiunea asta - de la minutul 4 - la minutul 8 invitatul ghiceşte cine sunt şi mă laudă :)) (bine, mai mereu am intervenit în emisiunile lui Liviu din ultimul an, dar în ziua aia am pus atâtea întrebări, încât ar fi trebuit să fiu numită co-moderator) şi altele. Unchiu-meu a zis că a auzit despre mine la radio de două ori: prin septembrie şi decembrie anul trecut.
Aseară, eram pe frecvenţă la emisiunea lui Serghei Niculescu-Mizil. Aici înregistrarea - la minutul 32 prezentatorii au zis că mă aşteaptă oricând în emisiune. La viitoarea tură prin Bucureşti acolo sunt :))    
Revenind: mi-ar plăcea să fiu moderator tv şi asta este cam aiurea, dacă luăm în considerare că nu cunosc nimic din acest domeniu. Tot ce ştiu sunt presupuneri şi intuiţie.
[Pagina de Facebook a blogului aici!]

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vezi,nu știam ce aveți voi în comun cu același ,,personaj"care are marcajul trivial al unui personaj din literatura spaniolă(Liviu Andrei):amândouă visațí că sunteți și frumoase,și poetese,și reporter.Sunteți niște deviate comportamental,cu ifose mii,complexate,care vor să șocheze prin maimuțăreli poeice și prin intersectări cu tot felul de ratați!
Interesantă grilă valorică aveți:Liviu Andrei,Mihai Bendeac...etc!Așa vă scriețí ,,capodoperele" ,,eminentelor"?Am s[ vin la școală,să vă iau un autograf,mai ales că nașa mea de botez este încă profesoară acolo.

roxx spunea...

Te aştept oricând pentru autograf, mă bucur să ştiu că-mi eşti fan.