marți, 31 iulie 2018

Stand up comedy la Craiova: Badea, Bordea și Micutzu strică o generație

După interesul crescut pentru show-ul lor de la Bucuresti – Stricăm o generație - Badea, Bordea și Micutzu vin si la Craiova, la inceputul toamnei.
 
Oltenii îi vor putea vedea pe actorii considerați unii dintre cei mari comedianți din România, pe 7 octombrie la Sala Polivalentă în cel mai nou show de stand up comedy al lor, un spectacol ”drept la replică” în contextul în care mulți ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzați de folosirea unui limbaj licențios în show-uri, precum și de abordarea directă, și uneori incomodă, a unor situatii din viața tinerilor.
 
Pe Cosmin Nedelcu îl cunoașteți și din serialul ”Băieți de oraș” de la Antena 1 (e interpretul lui Dorian), iar pe Cătălin Bordea îl știți și drept colegul lui Dan Capatos în emisiunea de noapte de la aceeași televiziune.
 
Dar toti trei - Dan Badea, Cătalin Bordea și Cosmin Nedelcu Micutzu- sunt absolventi ai UNATC care au ales în urmă cu aproape 15 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.
În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comediantii reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea și Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.
 
Spectacolul ”Stricăm o generație” – Badea, Bordea și Micutzu are loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă, începand cu ora 20.00. Online biletele pot fi cumparate de aici https://www.iabilet.ro/bilete-stand-up-badea-bordea-si-micutzu-stricam-o-generatie-35053/ , dar bilete pot fi achizitionate și din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone.

Niciun comentariu: