miercuri, 21 noiembrie 2018

Cadoul perfect: Mamma Mia - Musical la Craiova!

 
Craciunul vine mai devreme la Craiova: MAMMA MIA!, in premiera, pe 23 decembrie la Sala Sporturilor.
 
Pe 23 decembrie, aproape de Ajunul Crăciunului, craiovenii vor avea ocazia să vadă la Sala Sporturilor, de la ora 19:00 cel mai spectacular musical produs vreodata in Romania) cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie în musicalul MAMMA MIA!
 
Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi și să petreacă o seară minunată împreună, trebuie să știe că biletele s-au pus în vânzare atât la Sala Sporturilor, cât și pe iabilet.ro:
 
Cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie va fi interpretata de Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău, Aurelian Temișan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu. 
 
Musicalul MAMMA MIA! care a cucerit întreaga lume a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" și până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.
 
Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.
 
Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-craiova-mamma-mia-pur-si-simplu-irezistibil-36929/ iar toți cei care vor să afle mai multe detalii despre spectacol pot intra pe mammamiathemusical.ro.

Niciun comentariu: