vineri, 10 martie 2017

printre preferatele mele: Kong: Skull Island 3D la Inspire Cinema

8 martie. Plecasem de-acas' la 8 dimineață. Făcusem slalom toată ziua printre întâlniri și școală și alte comisioane, așa că la 18:30, când am ajuns la film, eram puțin obo', da' nu mă plângeam. Mă gândeam doar ce binecuvântare va fi să stau jos cu popcornul în brațe timp de două ore, după ce cu o seară înainte trăsesem tare la sală. Vara is coming, csf, ncsf.

Pentru că iubi nu ne-a scos niciunde dă ziua fomeii, alături dă Bianca și Magnolia, ne-am pus pă ochișori ochelarii 3D și-am purces în vizionarea lui Kong: Skull Island. Băi, dar ce film! Printre preferatele mele.

1973 este anul nașterii lu' taică-miu. Și anul în care se petrece acțiunea filmului. Un grup dă cetățeni americani pleacă spre o insulă necartografiată, unde unul dintre ei (cel din stânga din foto) mai fusese prin anii ''40. Pe moșulețul ăsta simpatique nu-l crezuse nimeni când povestise ce monștri se adăpostesc acolo. Monștri de care vă zic sigur sigur c-o să vă speriați și voi. Moșul din dreapta din foto fusese în aceeași excursie, doar că rămăsese pe insulă.

Contrar așteptărilor mele, pe insula asta se aflau și oameni. Ceva băștinași super dubioși, desenați simetric cu ceva mălai pe meclă. Al căror zeu și apărător de monștri era KONG. Da, o maimuță gigant cu o inimă și mai gigantă.

Mult de tot mi-a plăcut atitudinea locotenentului Packard, care își servea unitatea militară cu sfințenie, nu avea frică de absolut nimic, era încăpățânat nevoie mare și colegialitatea de care a dat dovadă este în ziua de azi acceptată doar la nivel utopic.

Grupul dă cercetări nu era complet fără fotojurnalista sexi Mason Weaver. No, eu chiar mă vedeam în locul ei. Doar că nu cred că mă îndrăgosteam de același personaj.

Finalul. Cu finalul am o problemuță, la modul că a fost super previzibil. Încă mai sper că ăla nu e finalul adevărat sau cel puțin că va exista o parte a doua a filmului. Nu sunt lămurită dacă insula aia secretă cu forme de viață neobișnuite va fi dată în presa de larg consum, dacă guvernul își va asuma asta, dacă dacă.

Vă recomand cu tot sufletul să mergeți la Kong: Skull Island 3D, mai ales dacă sunteți amatori de conspirații și treburi de genu'. Eventual, după ce vedeți filmul, mă și contactați să-l discutăm. Chiar mă interesează dacă sunt singura paranoică cu finalul ăla :)) Vă asigur că la Inspire Cinema veți fi tratați cu amabilitate, de o echipă bine pusă la punct. Cele mai bune condiții din oraș. Cel mai bun Cinema 3D Craiova.

Trailer:

Niciun comentariu: