duminică, 7 iulie 2019

Spider Man: Far from home | haaaai la fiiiiiilm


Yasiiii yaaaaas

Când eram mică eram super fascinată de desenele animate cu Spider Man și mai ales de cum gagică-sa suferea de faptul că mereu când aveau întâlniri planificate el trebuia să plece într-o misiune.

Așa că am zis: haida, bă. Mergem la film. La Spider Man: Far from home. Cu clasa. Adică cu colegii din Asociația Bloggerilor Olteni.

Știam deja cât de confortabil ne vom simți la Inspire Cinema, din experiențele anterioare. Personalul este foarte amabil întotdeauna și atent să ne facă fericiți, iar condițiile de VIP ne fac să ne simțim super răsfățați.

Spider Man: Far from home este tot despre o excursie cu clasa. Prin Europa. A unui adolescent care-o place pe una dintre colegele de clasă, care se și prinde de faptul că el salvează deseori lumea de catastrofe. Nick Fury și Mysterio sunt cumva binele și răul, iar ce decizie va lua băiatul vă las pe voi să vedeți.

Îmi venea să plâng de dor de Londra când am văzut imaginile de acolo. Și să plâng de nervi că cetățeanul fu la Roma fără mine. Și că la Praga visez din primul an de facultate aparent degeaba.

Mă rog, hai că iar balivernez aiurea și important e să mergeți la film, ca să vă goliți capul de griji pentru două ore. Pupsi




Niciun comentariu: