joi, 2 februarie 2012

cărţi de citit - 30

. " Paraidis - literatură de cuţit " de Liviu Andrei .

# Schimbăm registrul şi vorbim şi despre cărţi proaste, pentru că ne-am săturat să vedem tot felul de prostii promovate, doar pentru că se marchează banul.

Am citit foile legate, căci astea nu se pot numi carte, numai din cauză că Marinescu le-a lăudat (de parcă nu pentru asta ar fi fost plătit).
NU am citit o prostie mai mare în viaţa mea. E de genul : "Vere, ce căcat e şi porcăria asta?". Singurul lucru la care e bună este să omori ţânţarii cu ea, deoarece are coperţile cartonate.
Subtitlul "literatură de cuţit" eu l-aş schimba în "literatură de căcat", serios vorbind. Când un om se plictiseşte, se apucă să scrie şi se crede cel mai important scriitor al vremurilor, poate nu numai.
Mi-e scârbă. Visez urât noaptea din cauza porcului cu cuţitul înfipt în căpăţână, ce apare la fiecare sfârşit de povestire. Mă bucur că am fost atât de tare şi nu am vomat deloc.
Cu siguranţă nu mai vreau să mai citesc ceva scris de Liviu Andrei în viaţa asta.
Autorul mi-a spus că nu înţeleg cartea, pentru că (ia ghiciţi ce!!!) sunt virgină!!! Nesimţirea îşi spune cuvântul pe secundă ce trece...
Ok, să zicem prin absurd că aş fi paralelă cu povestirile ce includ sexul. Dar să nu-mi zică mie că literatura de calitate înseamnă să descrii cum îşi scoate unul o scamă din buricul foarte jegos.
Eu am 16 ani. Liviu Andrei are 28. Bag mâna în foc că eu am citit cel puţin de două ori mai mult ca el. Chiar mi-ar plăcea să ni se dea un test să vedem care e mai bun, numai aşa, de sanchi. Şi nu spun asta ca să mă laud.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU înţeleg de ce cărţile proaste costă bani.
Nu o să înţeleg asta niciodată. PUNCT!
Mai bine îmi luam o carte de colorat.

3 comentarii:

Simona Serbanescu spunea...

No offense, miss, dar ca sa comentezi o carte dintr-o perspectiva credibila mai trebuie sa cresti cativa anisori si sa bagi in tine si niste critica, pentru a capata acea "detasare impersonala". A, si documenteaza-te in legatura cu principalele caracteristici ale postmodernismului. Iti place sau nu, poate vei intelege de ce Liviu Andrei scrie asa, si de ce a explodat literatura de sex si violenta.

roxx spunea...

Honey, inainte sa comentezi ar fi ok sa te documentezi tu in legatura cu ceea ce fac eu. Bine?
Daca tu nu intelegi subintelesurile postarii asteia, isn't my problem.

roxx spunea...

Honey, inainte sa comentezi ar fi ok sa te documentezi tu in legatura cu ceea ce fac eu. Bine?
Daca tu nu intelegi subintelesurile postarii asteia, isn't my problem.